Wie is Jacko Meijaard?

Wie is Jacko Meijaard? Je bent vast geïnteresseerd in de Affiliate Marketing Revolutie, de affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard. Deze cursus is door Jacko Meijaard gemaakt. Je bent benieuwd wie Jacko nou eigenlijk is. In dit artikel kun je meer over hem te weten komen


Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een 29 jarige jongeman die vooral bekend is van de cursus Affiliate Marketing Revolutie. Op zijn 18e had hij zijn MBO afgerond en wilde in Utrecht journalistiek gaan studeren. Maar hij kwam er achter dat dit toch niet helemaal zijn ding was en na wat googlen vond hij websites waarbij jongens geld op internet verdienden en ondertussen op een tropisch eiland zaten. Dit bleek affiliate marketing te zijn.

Dit vond hij interessant en hij ging zich er in verdiepen. Hij sloot zich op in zijn zolderkamer en begon de code te kraken. Het duurde niet lang voordat hij zijn eerste centen (!) op het internet verdiende. Langzamerhand begon zijn inkomen op het internet te groeien. Zijn doel was om elke dag € 250,- per dag te verdienen. Inmiddels heeft hij dit doel ruimschoots gehaald en zijn er maanden met uitschieters naar € 100.000,-.

Zoals het bij veel succesvolle mensen gaat, willen zij graag andere ook mee laten profiteren. Jacko wilde zijn kennis delen en bedacht de Affiliate Marketing Revolutie. De Affiliate Marketing Revolutie is een online cursus waarmee Jacko zijn cursisten leert om een affiliate website op te zetten en om daar geld mee te verdienen. Inmiddels zijn er al vele succesvolle cursisten en is er een actief forum waar de deelnemers hun kennis delen.

Jacko Meijaard, dé affiliate marketing expert

Als 18 jarige begonnen en nu 10 jaar en veel succesvolle affiliate websites later, kun je Jacko Meijaard met recht een affiliate marketing expert noemen. Er zijn al veel interviews geweest waarin Jacko zijn ervaringen met affiliate marketing deelt. Doordat hij echt “met zijn poten in de klei” heeft gezeten en niet alleen maar een theoretisch verhaal vertelt, herken je de expert.

Als affiliate expert deelt hij zijn kennis op verschillende manieren:

  • Op zijn website internetsuccesgids.nl waar regelmatig nieuwe blogs over affiliate marketing verschijnen
  • Op social media (LinkedIn, Instagram, YouTube) waar regelmatig updates over affiliatie marketing en geld verdienen op internet verschijnen
  • Met zijn cursus de Affiliate Marketing Revolutie waarmee hij cursisten leert om zelf een affiliate marketing website te maken
  • Met zijn 10K club voor cursisten die sneller willen groeien met behulp van Jacko’s coaching

 

De Laptop Lifestyle, het eerste boek van Jacko Meijaard

laptop lifestyle jacko meijaardIn 2020 was het dan eindelijk zo ver. Na vele jaren van proberen is het Jacko gelukt om zijn eerste fysieke boek, De Laptop Lifestyle uit te geven. Het ruim 200 pagina’s tellende boek vertelt over de reis die hij in de online wereld gemaakt heeft. Hij laat zien hoe hij geld verdient op het internet en geeft met behulp van voorbeelden uit de praktijk welke dingen wel en welke dingen niet werken. Het boek leest makkelijk weg en kan ook jou enorm inspireren om passief inkomen op te bouwen met affiliate marketing.

Het boek is helemaal gratis, je betaalt alleen de verzendkosten!

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Een vraag waar veel op gezocht wordt, is of Jacko Meijaard betrouwbaar is.Jacko is uiterst betrouwbaar. Hij levert wat hij belooft en je kunt ook heel veel positieve ervaringen van zijn cursisten lezen. Natuurlijk zijn er ook mensen niet tevreden maar dat is logisch. Je kunt niet iedereen tevreden stellen. Het ligt er in ieder geval niet aan dat hij zijn beloftes niet nakomt.

Is Jacko Meijaard een oplichter?

Ook vragen veel mensen zich af of Jacko Meijaard een oplichter is. Wat is de definitie van een oplichter?

“Oplichting is een vorm van bedrog, een misdrijf waarbij de dader een ander ontdoet van geld of van waardevolle goederen (artikel 326 van het Nederlandse Wetboek van Strafrecht)”

Zoals al eerder in dit artikel aangegeven, levert Jacko wat hij belooft en is Jacko Meijaard dus geen oplichter. In tegenstelling, hij is een uiterst betrouwbaar persoon wat niet voor iedereen geldt die op het internet geld verdient.

Jacko Meijaard ervaringen

Er zijn op het internet veel ervaringen over het werken met Jacko te vinden. Ook inhoudelijke ervaringen over zijn cursus de Affiliate Marketing Revolutie en over de 10K club. Hieronder zie je enkele ervaringen.

Wil je ook geld op het internet verdienen?

Aarzel dan niet en start met de Affiliate Marketing Revolutie. Via onderstaande link is de cursus met een flinke korting te volgen

affiliate marketing revolutie

Geld verdienen op het internet?

Volg de Affiliate Marketing Revolutie en bouw met 1-2 uur werk per dag een passief inkomen dankzij het internet op!