Wat is de 10K club van de Affiliate Marketing Revolutie?

De 10K club van de Affiliate Marketing Revolutie is een exclusieve groep van gevorderde deelnemers die persoonlijke coaching van Jacko Meijaard krijgen om met hun affiliate business door te groeien naar 10K omzet per maand.

Wanneer kun je lid worden van de 10K club?

Er zijn geen speciale voorwaarden om lid te worden van de 10K club. Iedereen kan een clarity call inplannen met Jacko of één van zijn coaches om te bepalen waar je nu staat en wat de logische volgende stap in je ontwikkeling is. Het is wel handig om eerst een affiliate business te hebben die omzet maakt. De beginselen van affiliate marketing leer je in de Affiliate Marketing Revolutie. Ben je eenmaal zo ver dat je hier geld mee verdient, dan kan de volgende stap zijn om lid te worden van de 10K club.

Wat krijg je met de 10k club?

In de 10K club coacht Jacko jou persoonlijk. Hij geeft jou tips en kijkt met je mee als er iets niet goed gaat. Verder krijg je elke maand een groep coaching call. Dit gebeurt online en heeft elke maand een specifiek onderwerp dat met affiliate marketing te maken heeft. Jacko doet een presentatie en na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen.

Onderwerpen die al aan bod zijn gekomen:

  • Zoekwoorden onderzoek
  • SEO
  • Affiliate marketing voorbeeld website
  • Wat te doen als je website draait?
  • 10 lessen uit 10 jaar affiliate marketing

Naast de coaching calls krijg je toegang tot een apart ledengedeelte waarin je de volgende onderdelen kunt vinden:

  • 10K per maand mindset training
  • Casestudies
  • De weg naar 10K per maand

Ook 10K per maand met affiliate marketing verdienen?

Weet dat er voor deze stap naar 10K per maand eerst een andere stap zit. Je moet beginnen met affiliate marketing. Zorg dat je eerst een onderwerp kiest en een website start en hier de eerste Euro’s mee verdient. Daarna kun je opschalen en lid worden van de 10K club waardoor je sneller je doel gaat halen.

Hoe je de eerste stappen zet en een affiliate website maakt, leer je in de Affiliate Marketing Revolutie.

Plaats een reactie