Geld verdienen met bol.com

Geld verdienen met bol.com kan op 2 manieren en is een hele interessante manier om gebruik te maken van het grootste e-commerce platform voor Nederland en België. Lees dit artikel om er achter te komen welke manier bij jou past en hoe je snel geld kunt gaan verdienen met bol.com.

Over bol.com

Bol.com is ooit als boeken en cd webwinkel gestart. De afgelopen jaren is het steeds meer ontwikkeld richting een e-commerce platform waar ook andere aanbieders hun producten kunnen verkopen. Het is een soort marktplaats voor allerlei producten geworden. Een soort Nederlandse Amazon.

Doordat bol.com zo groot en betrouwbaar is, komen veel consumenten hier uit om hun producten te kopen. Dat maakt dit platform interessant om hier producten te verkopen. Er staan nu al duizenden product categorieën online welke rond de 15 miljoen producten bevatten.

Er zijn 2 manieren om geld met bol.com te verdienen. Kijk hieronder welke manier het beste bij jou past.

Geld verdienen met het bol.com partnerprogramma

Als eerste kun je gebruik maken van het partnerprogramma van bol.com. Met het partnerprogramma krijg je de beschikking over alle producten die bol.com aanbiedt. Deze producten kun je op je eigen website promoten en als er iemand via jouw link een product aanschaft, dan krijg je een commissie. Het is dus affiliate marketing via bol.com

De voordelen

  • Het is eenvoudig om op te zetten
  • Je hebt een enorm ruime keuze uit verschillende producten
  • Betrouwbare partner
  • Klanten kunnen ook andere producten aanschaffen zodat je commissie hoger wordt

De nadelen

  • Commissie is niet heel erg hoog (6-8% per sale)
  • Beperkte mogelijkheden om producten aan te bieden
  • Korte cookie tijd

Affiliate marketing via bol.com is makkelijk om op te zetten maar de verdiensten zijn niet heel erg hoog. Als je van affiliate marketing gebruik wil maken dan kun je beter PayPro producten promoten. De commissies over digitale producten zijn vaak hoger.

Wil je meer leren over affiliatie marketing? Start dan met een affiliate marketing cursus.

Producten via het platform van bol.com verkopen

Zoals gezegd kun je als ondernemer ook verkopen op het grootste e-commerce platform van Nederland en België. Het geeft jouw onderneming in één keer een enorm groot bereik. Dit noemt Bol zakelijk verkopen. Het is niet nodig om al eigen producten te hebben, deze kun je zelf op zoeken. Hoe je deze producten vindt, kun je van Jia Ruan in zijn gratis video training [LINK] leren.

Alhoewel het meer werk is om zakelijk op bol.com te verkopen, kunnen de verdiensten ook veel hoger zijn dan affiliate marketing via bol.com.

inkomsten bol.com

Als je geen producten hebt, is het een kwestie van producten vinden die goed verkopen en deze in bijvoorbeeld China inkopen. Doordat de producten in China veel goedkoper zijn, kun je een goede marge aan de verkoop overhouden en zo een riant maandsalaris verdienen via bol.com.

Gratis toegang tot 1000+ leveranciers en 800 product ideeën? Klik hier!

Welke methode kies jij?

Met beide methodes kun je geld verdienen. Alhoewel ik eerlijk moet zeggen dat met het verkopen van producten meer verdiend kan worden dan met affiliatie marketing via bol.com. Als je echt geld met affiliate marketing wil verdienen dan kun je beter voor andere opties gaan.

Wil geld verdienen met het verkopen van producten op bol.com? Start dan met de training van Jia Ruan. Lees eerst de uitgebreide review van de Bol Masterclass training.

Je kan ook meteen de gratis training volgen. In deze training laat Jia jou zelf zien hoe je de beste producten vindt om te verkopen en hoe je een business opstart.

Meer leren over online geld verdienen?