Beste affiliate marketing niches

Eén van de meest gestelde vragen over affiliate marketing is hoe jij het beste geld kunt verdienen met affiliate marketing. Een goede start is om de juiste niche te kiezen. Kies een niche waar geld in te verdienen valt.

Wat is een niche?

Een niche is een klein gedeelte van een grotere markt. Denk bijvoorbeeld aan de afvallen markt. Een niche is bijvoorbeeld:

  • Afvallen na je zwangerschap
  • Afvallen voor je bruiloft
  • Afvallen voor sporters
  • Verlies 10 kilo binnen 10 weken

En hoewel het advies is om met affiliate marketing een niche te kiezen waar je affiniteit hebt, is het ook zeker belangrijk om een markt te kiezen waar geld in uitgegeven wordt. Uiteindelijk is het doel van affiliate marketing natuurlijk om geld te verdienen.

De beste affiliate marketing niches

Hieronder vind je een opsomming van de niches waar je met affiliate marketing het beste geld in kunt verdienen. Dit komt omdat er veel klanten die in de producten en/ of diensten in deze niches geïnteresseerd zijn.

Romantiek

Denk hierbij aan online dating (websites en apps), hoe je de juiste partner aantrekt, huwelijk bemiddeling, hoe je je ex terug kunt krijgen.

Fitness en gezondheid

Hierbij kun je denken aan niches zoals dieet en afvallen, gezond eten, stoppen met roken, fitness voor vrouwen, veganistische leefstijl, Paleo dieet.

Geld en rijkdom

Niches in deze markt zijn bijvoorbeeld online geld verdienen, crypto currency (zoals Bitcoins), multi level marketing, onroerend goed, credit card, geld lenen, geld besparingen.

In deze markten kan er goed geld verdiend worden. Het advies is wel om met een niche te beginnen omdat er heel veel concurrentie in de markten is. Als je een blog over geld besparen begint, is dit makkelijke dan geld verdienen of rijk worden.

Zelf online geld verdienen met affiliate marketing?

Voor beginners kan het beginnen met affiliate marketing nogal overweldigend zijn. Er zijn heel veel zaken die op je af komen en die je moet leren. Het is daarom handig (en misschien wel noodzakelijk) om een affiliate marketing cursus te volgen.

Een hele goede cursus om de eerste stappen op het gebied van affiliate marketing te zetten is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. In deze online cursus leer je stap voor stap om en affiliate marketing imperium op te bouwen. En.. op dit moment is er een speciale kortingsactie waarmee je extra korting krijgt.

affiliate marketing revolutie

Geld verdienen op het internet?

Volg de Affiliate Marketing Revolutie en bouw met 1-2 uur werk per dag een passief inkomen dankzij het internet op!